Over mij

Ik ben opgegroeid in het mooie Twente, waar ik tot mijn 18e gewoond heb. Daarna heb ik in diverse regio’s binnen Nederland gewoond, maar inmiddels ben ik alweer enige jaren woonachtig in het mooie Brabant.

De afgelopen jaren heb ik binnen veel verschillende bedrijven gewerkt in zeer diverse functie, van telefoniste tot facilitair manager. Contact met mensen vormde daarbij de rode draad in mijn carrière.

Halverwege 2016 is het zaadje gepland voor de carrière-switch naar uitvaartbegeleidster. Door een aantal verliezen in persoonlijke kring, merkte hoe waardevol het ondersteunen van nabestaanden en het organiseren van een mooi en passend afscheid is. 

Bij Meander Uitvaartopleidingen te Zwolle, een van de beste opleidingen in deze branche, heb ik het vak van uitvaartbegeleidster geleerd. Binnen deze opleiding heb ik ervaring op mogen doen, onder andere bij het CMO en bij een zeer bevlogen uitvaartbegeleidster in de regio Amersfoort.

Als uitvaartbegeleidster probeer ik zo goed mogelijk gehoor te geven aan de wensen van de overledene en nabestaanden. Ik begeleid graag bij het vormgeven van een afscheid op maat, waarbij vaak veel meer mogelijk is dan men in eerste instantie dacht.